fbpx Pozovite nas:
011 4100 200

Poslovni procesi kompanije Orion telekom se odvijaju bez zastoja i promena

Poslovni procesi kompanije Orion telekom se odvijaju bez zastoja i promena

16.03.2020

Poštovani korisnici,

Usled aktuelne situacije sa širenjem virusa COVID-19, Orion telekom – kao društveno odgovorna kompanija – koristi ovu priliku da obavesti svoje saradnike, klijente i potencijalne klijente da smo, u skladu sa preporukama nadležnih organa za zaštitu javnog zdravlja, sproveli i sprovodimo sve mere prevencije širenja virusa COVID-19.

Ovom prilikom ističemo da se poslovni procesi odvijaju bez zastoja i promena, prema standardu ISO 27001 i sveobuhvatnom planu kontinuiteta poslovanja koji striktno sledimo.

Svesni smo da su u ovom teškom periodu neprekidne komunikacijske i IT usluge još važnije, tako da sav naš trud usredsređujemo na nesmetano funkcionisanje svih usluga naših korisnika. Dostupni smo da odgovorimo na bilo koje pitanje u vezi sa našim uslugama i pozivamo vas da svoju komunikaciju sa nama, pre svega, usmerite na sledeće mail adrese:

prodaja@oriontelekom.rs (za više informacija o našoj ponudi i prijavu za usluge)
korisnicka.zona@oriontelekom.rs (za opšte informacije i tehničku podršku postojećim korisnicima)

Naša prodajna mesta, do daljnjeg, ostaju otvorena za vas, uz primenu pooštrenih higijenskih mera zaštite i restrikcije broja ljudi koji mogu boraviti u prostorijama poslovnice. Najljubaznije vas molimo da sačekate ispred poslovnice u redu, sa razdaljinom od minimalno 2 metara jedan od drugog – prema preporukama nadležnih organa.

Sve informacije o preduzetim merama i odlukama kompanije Orion telekom, tokom trajanja vanredne situacije, pratite na našem sajtu u odeljku Vesti: https://oriontelekom.rs/vesti/

Sada je najbitnije da pazimo jedni na druge.
Budimo savesni, bezbedni i zdravi!

Vaš Orion telekom