fbpx Pozovite nas:
011 4100 200

Način plaćanja Orion telekom računa

Način plaćanja Orion telekom računa

25.03.2020

Poštovani korisnici,

Podsećamo da račune za Orion telekom usluge možete preuzeti na korisničkom portalu www.eracun.rs ili putem korisničke aplikacije Moj Orion 

Online plaćanje računa:
Pored preuzimanja računa iz aplikacije ili sa portala, izborom opcije UPLATI možete pristupiti Orion telekom prodavnici i izvršiti plaćanje OnLine Vašom platnom karticom:
• Ulogujte se sa Vašim korisničkim imenom i lozinkom
• Izaberite POSTPAID račun koji želite da platite
• Prihvatite uslove kupovine i pritisnite dugme ‘Plaćanje’
• Bićete preusmereni na posebnu, zaštićenu stranu sistema za plaćanje
Podaci će biti provereni i ukoliko transakcija bude autorizovana, Orion telekom će trenutno dobiti povratnu informaciju da je uplata izvršena i na osnovu toga evidentirati Vaš račun kao plaćen.

Plaćanje računa u poslovnicama i IPay uplatnim mestima:
Ukoliko nemate platnu karticu, Vaš Orion račun možete platiti i u Orion poslovnicama, koje sada rade skraćeno od 09 do 16 časova: https://oriontelekom.rs/nacin-rada-orion-poslovnica…/. U slučaju da su Vam naše poslovnice daleko, Orion račune možete platiti gotovinom ili karticom i na iPay uplatnim mestima (u Maxi, Shop&Go, Tempo i Lilly prodavnicama). Dovoljno je da ponesete račun, bilo u papirnom ili .pdf formatu. Pronađite iPay uplatno mesto koje vam je usput: bit.ly/IPayLokacije

Za sve eventualne dodatne informacije i pomoć prilikom preuzimanja elektronskog računa, kao i korišćenja online prodavnice možete kontaktirati naš korisnički servis: 

Naglašavamo i da smo, usled aktuelne vanredne situacije sa širenjem virusa COVID-19, povećali mere predostrožnosti u svim našim poslovnicama:

  • redovno se dezinfikuje unutrašnjost svih poslovnica
  • ograničen je broj ljudi koji mogu istovremeno da borave u poslovnici
  • preporučeno je odstojanje od minimum 2 metra između svakog korisnika u redu ispred, kao i u samim poslovnicama

O svim budućim izmenama blagovremeno ćemo vas informisati.

Budimo savesni, bezbedni i zdravi!

Vaš Orion telekom