fbpx Pozovite nas:
011 4100 200

Nicktoons u osnovnom paketu Orion televizije

Nicktoons u osnovnom paketu Orion televizije

09.10.2020

Dragi korisnici,

Nicktoons je od 01. oktobra, stigao u osnovni paket Orion televizije. Nicktoons donosi pomno izabrane animirane serije, kao i nove emisije specijalno napravljene za decu od 4 do 10 godina, sa ciljem da im podstakne maštu i da ih nasmeje.

Nicktoons kanal, koji trenutno zabavlja klince u gotovo 90 miliona domova i 29 zemalja sveta, je u vlasništvu je vodećeg operatora zabavnih brendova Viacom CBS, kojem pripadaju i Nick Jr. i Nickelodeon.

Nicktoons nudi širok izbor legendarnih Nickelodeon serija, poput: Nindža kornjače, Sunđer Bob Kockalone, Alvin i veverice, Kuća Buka, Kasagrandes, Kung Fu Panda, Pingvini s Madagaskara, Avatar, Lego grad… Nicktoons će takođe premijerno predstaviti nove animirane serije poput Dorg van Dango, Ollie’s pack ili Lego Jurassic World i još mnogo toga.

Ovo je pravi animirani kanal za decu, prepun komedije, akcije, fantazije i avanture – kanal koji ćete pratiti zajedno sa svojom decom.

Sav program na novom kanalu Nicktoons je lokalizovan na srpski jezik. Gledajte na poziciji 213 u okviru osnovnog paketa Orion televizije.

Vaš Orion telekom