fbpx Pozovite nas:
011 4100 200

Obaveštenje za korisnike Orion IPTV usluge

Obaveštenje za korisnike Orion IPTV usluge

01.04.2016

Beograd, 01. april 2016.

Poštovani korisnici Orion IPTV-a,

Primenom nove poslovne filozofije, Orion telekom prekida praksu naplaćivanja doplatnih paketa tv kanala, i umesto toga svim svojim korisnicima pruža objedinjenu uslugu svih doplatnih kanala u okviru osnovnog paketa.

Nova ponuda startuje 1. maja 2016. godine i svim korisnicima Orion IPTV-a nudi više od 25 novih kanala, u okviru objedinjene osnovne ponude.

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će se u bogatoj ponudi, pored do sada poznatih kvalitetnih sadržaja, naći i filmovi sa najslavnijim imenima holivudske A produkcije, nagrađivani filmovi sa najvećih svetskih festivala, autorski filmovi i dela nezavisnih produkcija. Obezbedili smo i nove dokumentarne, regionalne, muzičke, modne i travel kanale, kao i 13 kanala sa sadržajem za odrasle.

Početak primene novog, objedinjenog paketa Orion IPTV je od 1. maja 2016. godine, po veoma pristupačnoj ceni od 250 dinara mesečno. U narednih 30 dana možete da se izjasnite ukoliko ne želite da prihvatite novu ponudu, u suprotnom po isteku ovog perioda usluga će vam automatski biti aktivirana.

Hvala vam što ste izabrali Orion telekom i nadamo se da ćemo svojom ponudom i kvalitetom usluge opravdati vaše poverenje.

Vaš Orion telekom