fbpx Pozovite nas:
011 4100 200

Orion Telekom donirao 5,4 miliona dinara za nabavku medicinske opreme

Orion Telekom donirao 5,4 miliona dinara za nabavku medicinske opreme

14.05.2020

Kompanija Orion telekom, jedna od vodećih telekomunikacionih kompanija na tržištu Srbije, donirala je 5,4 miliona dinara za nabavku 30 koncentratora kiseonika za bolnice u Srbiji i tako pružila podršku naporima Vlade Republike Srbije u rešavanju jednog od najvećih izazova današnjice.

Kompanija Orion telekom ovom donacijom, u saradnji sa UNICEF Srbija, učestvuje u nabavci neophodne medicinske opreme, koja će unaprediti i ojačati zdravstveni sistem Srbije za trenutne i buduće izazove.

„Na ovaj način pružili smo podršku zdravstvenim ustanovama i zdravstvenim radnicima u Srbiji, kada je to bilo najpotrebnije. Verujemo da je u  trenucima krize najvažnije da budemo deo odgovornog i solidarnog društva i da kao takvi doprinesemo zajedničkom cilju. Hvala UNICEF-u što nam je omogućio da budemo deo ove velike humanitarne akcije. Ponosni smo na svoje zaposlene, saradnike i korisnike koji su nas doveli do toga da budemo dovoljno jaki da možemo pružiti pomoć u ovim teškim trenucima. Budimo savesni, bezbedni i zdravi“, izjavio je Slobodan Đinović, generalni direktor Orion telekoma.

„Veoma cenimo odziv privatnog sektora na apel UNICEF-a za borbu protiv COVID-19 i njihov doprinos za nabavku medicinske opreme koja je neophodna u vreme pandemije COVID-19. Ovakva mobilizacija sredstava za UNICEF je od ključnog značaja i za redovne programe za decu kao i u vanrednim situacijama“, istakla je direktorka UNICEF-a u Srbij Ređina De Dominićis. 

Zvanično saopštenje za medije: https://www.unicef.org/serbia/medija-centar/vesti/orion-telekom-unicef-respiratori

Vaš Orion telekom