fbpx Pozovite nas:
011 4100 200

Sponzorstva

Orion telekom na Career Days-u 2013

Orion telekom zeleni partner Career Days 2013

Ove godine, kompanija Orion telekom je imala priliku da se predstavi kao Zeleni partner na manifestaciji “Career Insight” koja se, u okviru projekta Career days, održala na Ekonomskom fakultetu u Beogradu 20. marta.

Projekat Career days je jedan od najvažnijih događaja u oblasti razvoja karijere u Srbiji koji organizuje najveća međunarodna studentska organizacija Aiesec. Ovaj skup ima za cilj pružanje šanse mladim i ambicioznim ljudima da se zaposle ili pronađu adekvatnu praksu.

Posetioci ovog događaja imali su priliku da se upoznaju sa predstavnicima kompanije Orion telekom i informišu se o kompaniji i otvorenim radnim mestima ili pronalaženju odgovarajuće prakse koja daje mogućnost da kroz praktičan rad i edukaciju započnu svoju poslovnu karijeru.

Zadovoljstvo nam je što smo ove godine imali priliku da damo naš doprinos i borbi za očuvanje životne sredine. Prirodni resursi su od neprocenjive važnosti za život planete, pa je svest o tome koliko svaki pojedinac može da doprinese njihovom očuvanju od ključne važnosti. Kao Zeleni partner, trudili smo se da utičemo na širenje ekološke svesti.

Trećeg i četvrtog aprila, u sklopu nastavka projekta Career days, Orion telekom će učestvovati na „Career Launch“ radionicama.

Zahvaljujemo se organizatorima na uloženom trudu i lepom prijemu, a kandidatima želimo mnogo uspeha na predstojećim radionicama.

JobFair 2013

Orion telekom na TELFORu 2010

Telekomunikacioni forum TELFOR se organizuje kao domaći i regionalni godišnji telfor_2010skup stručnjaka koji rade u oblastima telekomunikacija i informacionih tehnologija. TELFOR je forum u okviru koga se razmatraju sva relevantna pitanja telekomunikacija: tehnička, razvojna, regulatorna i ekonomska, pitanja proizvodnje opreme, usluga, servisa i funkcionisanja sistema.ORION TELEKOM NA TELFORU:

Svečano otvaranje – utorak, 23.11.2010. u 10:30

Kompanijska prezentacija Orion telekomasreda, 24.11.2010. od 14:00 do 15:00. Orion telekom predstavljaju Slobodan Đinovic (generalni direktor Orion telekoma), Sergej Petković (LME sales manager) i Slobodan Popović (Project manager CDMA).

Stručni rad Slobodana Popovića na temu Izazovi uvodjenja fiksne telefonije preko IP bazirane CDMA2000 bezicne mreze je u četvrtak, 25.11 u 11:00.

Orion telekom štand na TELFORu možete posetiti svakog dana u pediodu od 10:00 do 17:00 časova.

Detaljane informacije o ovogodišnjem TELFORu možete pogledati ovde.

Orion telekom generalni pokrovitelj JobFair 2010

Sajam poslova JobFair je jedna od prilika za Orion telekom da stupi u kontakt sa job_pultbudućim stručnjacima, da im se predstavi u pravom svetlu kao kompanija i kao budući poslodavac.

Direktna komunikacija sa studentima i diplomcima tehničkih fakulteta je obostrano korisna i zato smo se potrudili da generalnim sponzorstvom pokažemo da Orion telekom podržava entuzijazam, energiju, i želju za uspehom mladih ljudi.

Održana su i dva predavanja na temu organizacione strukture i rada telekomunikacionih i drugih stručnjaka u Orion telekomu.

Posetioci su bili u mogućnosti da preuzmu brošuru koju možete pogledati ovde.

 

Generalni sponzor manifestacije Novobeogradsko leto

 

Orion telekom podržava manifestaciju “Novobeogradsko leto” koja je osmišljena sa ciljem da zadovolji različite generacije i umetničke ukuse.

 

BITEF

 

Orion telekom je prijatelj kluba – Letnja scena BITEF kafea na Kalemegdanu.