fbpx Pozovite nas:
011 4100 200

Besplatan internet u centru Beograda

Besplatan internet u centru Beograda

23.10.2023

U saradnji sa našim partnerom, kompanijom Desk&More omogućili smo potpuno besplatan internet pristup u okolini Palate Beograd, popularne Beograđanke. Svi posetioci ovog centralnog dela Beograda sada imaju mogućnost da se brzo i jednostavno povežu na bezbednu i besplatnu WiFi mrežu.

Ova usluga je obezbeđena za sve posetioce, kako iz Srbije, tako i iz inostranstva. Svaka internet sesija traje 30 minuta, a signal je pokriven na delovima ulica Masarikova-Resavska-Kralja Milana oko zgrade, kao i duž ulice Masarikova i Kralja Milana. Bez obzira na to da li ste turista koji istražuje Beograd, poslovni putnik u tranzitu ili ponosni stanovnik Beograda, sada možete brzo i lako da pristupate informacijama na internetu bez potrošnje interneta iz svog paketa.

Korišćenje ove mreže je potpuno bezbedno, jer se zasniva na najvišim standardima zaštite podataka i korisnika. Sve što treba da uradite je da otvorite svoj web pretraživač i sledite jednostavne korake za prijavu. Bilo da pretražujete detalje o lokalnim atrakcijama, restoranima ili želite da podelite svoje trenutke sa prijateljima na društvenim mrežama, besplatan i brz Wi-Fi će vam olakšati boravak u centru Beograda.

Vaš Orion telekom