fbpx Pozovite nas:
011 4100 200

FOX postaje STAR Channel od 1. oktobra

FOX postaje STAR Channel od 1. oktobra

29.09.2023

Poštovani korisnici,

Nova TV zvezda će ove jeseni osvetliti domove ljubitelja premium sadržaja. Kako je kompanija TheWalt Disney ranije objavila, FOX postaje STAR channel, a novo ime i upečatljiv vizuelni identitet kultnog televizijskog kanala obasjaće male ekrane od 1. oktobra.

STAR Channel će ostati mesto na kojem se mogu pronaći atraktivni zabavni sadržaji, sa misijom da donese najbolje akcione, dramske i humorističke serije iz vodećih studija. Gledaoci će moći da uživaju u dobro poznatim sadržajima koji vole, uz naslove kao što su „Simpsonovi“, „Kasl“ i „Bouns“, kao i u neverovatno uzbudljivim premijerama za kanal poput serije „Samo ubistva u zgradi“ (Only Murders in the Building), sa Stivom Martinom, Martinom Šortom i Selenom Gomez u glavnim ulogama. Tu je i akciono-avanturistička serija „Istinite laži” (True Lies), koja nam donosi modernu verziju originalnog filma istog naslova, kao i proceduralna drama „Uzbuna: Jedinica za nestale osobe” (Alert: Missing Persouns Unit).

Od oktobra nedelja će biti rezervisana za avanture superheroja sa Marvel filmskim večerima na STAR Channelu i to pet sedmica zaredom.

Sazvežđe zabavnih kanala u portfoliju kompanije The Walt Disney u Srbiji čine i STAR Life, STAR Crime i STAR Movies.

STAR Life će nastaviti da nudi gledaocima lagan zabavni sadržaj i biće njihov prozor u najnovije ljubavne i dramske zaplete. Uz promenu vizuelnog identiteta, kanal će fanovima doneti i pravu kišu zvezda sa premijerama serija kao što su „Laž i manipulacija“ (Gaslit), sa Džulijom Roberts i Šonom Penom u glavnim ulogama, zatim „Mali požari svuda“ (Little Fires Everywhere) sa Keri Vašington i Riz Viterspun kao protagonistkinjama. Gledaoci će takođe imati priliku da provode sate sa omiljenim likovima, kao što su dame iz ulice Visterija Lejn, naše dobro poznate „Očajne domaćice“ ili posvećeni medicinski profesionalci iz „Uvoda u anatomiju“.

STAR Crime će ostati veran tradiciji intrigiranja ljubitelja krimi žanra svojim programom ispunjenim inteligentnim i stilizovanim trilerima. Uporedo sa rebrendiranjem kanala, očekuju nas i premijere serija kao što su „Vil Trent” (Will Trent) i „Više od raja” (Beyond Paradise).

I konačno, kanal STAR Movies će doneti uzbuđenje svojstveno velikom ekranu u domove obožavalaca širom Srbije sa jedinstvenom kombinacijom blokbastera i klasičnih filmova.

Ove naslove i još mnogo vašeg omiljenog zabavnog TV sadržaja naći ćete na kanalima STAR Channel, STAR Life, STAR Crime i STAR Movies od oktobra, na istim pozicijama u elektronskom programskom vodiču (EPG) na kojima ste do sada gledali FOX kanale.

Želite da znate šta vas još čeka na kanalima STAR Channel, STAR Life, STAR Crime i STAR Movies?

Sedite, opustite se i ne menjajte kanal!

Vaš Orion telekom