fbpx Pozovite nas:
011 4100 200

NOVO: Love Nature kanal po prvi put u Srbiji!

NOVO: Love Nature kanal po prvi put u Srbiji!

15.08.2023

Poštovani korisnici,

Love Nature, globalni brend i vrhunski prirodnjački dokumentarni kanal prisutan u 145+ zemalja sveta, od 15. avgusta stiže po prvi put i u Srbiju, ekskluzivno samo na Orion TV platformi.

Love Nature kanal približava publici svih uzrasta lepotu i čuda prirode. Donosi visokokvalitetne i zadivljujuće sadržaje o divljim životinjama i prirodi, koje podstiču dublje razumevanje i povezanost sa planetom koju zovemo dom, te osvetljavaju borbu za opstanak u svetu koji se neprestano menja.

Kanal Love Nature u svetu je već postao jedan od najomiljenijih prirodnjačkih kanala jer donosi priče koje inspirišu ljude da se brinu o planeti, koristeći najnoviju i najbolju tehnologiju za snimanje premium sadržaja. U ulogama naratora pojavljuju se neka od najvećih glumačkih imena: Ewan McGregor (Star Wars), Sean Bean (Game of Thrones, The Lord of the Rings), Hugo Weaving (The Matrix), Helen Baxendale (Friends, Cold Feet)... Ovo nije samo TV kanal, Love Nature brend je zajednica koja ima za cilj da stvori trajnu zaštitu prirode, biljnih i životinjskih vrsta.

Love Nature je kanal veran samo prirodi i bavi se isključivo činjenicama, nije tu da zabavi i nije Reality TV. Pristupa temama sa empatijom i iskrenošću i donosi veliki izbor univerzalno privlačnog, informativnog sadržaja za odrasle i decu, inspiraciju za putovanja i aktivnosti, proširenje ličnog znanja.

Love Nature kanal (na engleskom jeziku), na poziciji 30, od sada je porodična destinacija za nagrađivane prirodnjačke serije i dokumentarne filmove. Ako ste voleli serijal "Opstanak", ako želite da slične sadržaje gledaju i nove generacije, Love Nature kanal je pravi izbor.

Love Nature Orion telekom

Love Nature kanal 4K (na engleskom jeziku), na poziciji 510, biće dostupan korisnicima Hypersonic i Premium paketa. Korisnicima ovih paketa tokom septembra na raspolaganju će biti i Love Nature 4K SVOD sadržaji na engleskom jeziku.

Vaš Orion telekom