fbpx Pozovite nas:
011 4100 200

NOVI VIDEO KLUB – CineStar Premiere PLUS

NOVI VIDEO KLUB – CineStar Premiere PLUS

08.05.2023

Od 08. maja, u okviru ponude Orion telekoma, dostupan je CineStar Premiere paket koji podrazumeva CineStar Premiere PLUS video klub i kanale CineStar Premiere 1 i CineStar Premiere 2.

CineStar Premiere paket će od 08. maja do 08. juna biti dostupan svim korisnicima IPTV usluge Orion telekoma BEZ NADOKNADE! Novim Orion telekom korisnicima CineStar Premiere paket biće dostupan u Hypersonic i Plus TV paketima, ili kao doplatni servis po ceni od 650 RSD mesečno.

CineStar Premiere PLUS SVOD usluga (video klub) će korisnicima omogućiti izbor između najboljeg filmskog i serijskog sadržaja; najbolje holivudske hitove, najbolje filmske naslove evropske kinematoografije, odabrane animirane sinhronizovane filmove, ekskluzivne specijalne emisije i odlične serije.

Korisnici ne zavise od redovnog TV rasporeda, već sami mogu da biraju sadržaj koji žele da gledaju, kada žele da gledaju i koliko god puta žele da gledaju. Među filmovima u okviru CineStar Premiere PLUS SVOD servisa nalaze se nagrađivani filmovi i oni nominovani za prestižne nagrade – Oskar i Golden Globe.

Ponuda filmskih, animiranih i serijskih sadržaja se ažurira redovno, pa će korisnike Orion telekoma svakog meseca očekivati novi i uzbudljivi naslovi.

Vaš Orion telekom.