fbpx Pozovite nas:
011 4100 200

DATA CENTAR ORION TELEKOMA NAJBEZBEDNIJI U REGIONU!

DATA CENTAR ORION TELEKOMA NAJBEZBEDNIJI U REGIONU!

21.12.2017

Kompanija Orion telekom dobila je najrelevantniji sertifikat za kvalitet pružanja usluga iz svog Data centra.

Star audit program sertifikacije, kojim se uređuje tržište cloud servis provajdera, dodelio je Data centru Orion telekoma tri zvezdice za ponudu usluga smeštaja korisničke opreme, čime je postao prvi Data centar u ovom delu Evrope koji ispunjava najviše standarde bezbednosti zaštite podataka.

Reč je o sertifikacionom programu koji je razvila organizacija EuroCloud Europe, a podržala Evropska agencija za mrežnu i informacionu bezbednost (ENISA), a sve u sklopu primene novog evropskog zakona o zaštiti podataka o ličnosti – General Data Protection Regulation (GDPR).

Orion telekom se na ovaj način pridružio najprestižnijim globalnim kompanijama, koje pružaju usluge iz oblaka i čiji su parametri takođe detaljno procenjivani prilikom donošenja odluke o izdavanju sertifikata.

U vreme kada su bezbednost podataka i poštovanje zakonskih normi i propisanih procedura ključni kriterijumi na osnovu kojeg se klijenti i kupci opredeljuju kome da poklone poverenje, ovaj sertifikat je dokaz da u Orion telekomu svako može pronaći pouzdanog partnera.

Vaš Orion telekom