fbpx Pozovite nas:
011 4100 200

NOVO: K1, TV Doktor i Kazbuka u okviru osnovnog Orion TV paketa

NOVO: K1, TV Doktor i Kazbuka u okviru osnovnog Orion TV paketa

02.04.2020

Dragi korisnici,

Od 1. aprila 2020. godine, tri nova i ekskluzivna TV kanala iz Minacord produkcije dostupna su u okviru Orion telekom osnovnog TV paketa – K1, Kazbuka i TV Doktor.

Sve tri televizije se baziraju na sopstvenoj produkciji, kao i na kupljenom premijernom sadržaju. Pored kvalitetne produkcije i TV sadržaja koji je dugo pripreman i proizveden po najvišim standardima, ove programe karakteriše raznovrsna ponuda tematskih emisija koja će moći da zadovolje sve ukuse gledalaca.

K1– nova zabavna televizija koja emituje vrhunsku muziku, originalnu zabavu i emisije koje će ljudima vratiti osmeh na lice. Premijum zabavni i muzički program u sopstvenoj produkciji pomeriće standard proizvodnje programa. Ekskluzivno u osnovnom Orion TV paketu, pozicija 12.

Kazbuka – nova televizija posvećena deci, njihovom vaspitanju i odrastanju. Kvizovi, emisije, edukativni dečji igrani program u sopstvenoj produkciji i još mnogo sadržaja. Deca će se zabaviti, učiti da broje i uživati u dugometražnim sinhronizovanim crtanim filmovima. Ekskluzivno u osnovnom Orion TV paketu, pozicija 13.

TV Doktor – program koji će se baviti najaktuelnijim pitanjima našeg zdravlja, jezikom običnog čoveka. Ovo će biti destinacija gde će gledaoci moći da saznaju sve o tradicionalnoj i alternativnoj medicini, kao i o zdravom životu. Ekskluzivno u osnovnom Orion TV paketu, pozicija 14.

Uživajte u sadržaju koji će vratiti porodice ispred malih ekrana.

Budimo savesni, bezbedni i zdravi!

 #OstaniKodKuće

Vaš Orion telekom