fbpx Pozovite nas:
011 4100 200

NOVO: FOX kanali od sada u Orion ponudi!

NOVO: FOX kanali od sada u Orion ponudi!

05.10.2020

Dragi korisnici,

Oktobar je mesec kiša, miholjskog leta, sajma knjiga, Noći veštica, piva, ali i mesec u znaku narandžaste boje. Zato je pravi mesec za FOX kanal.

Od 1. oktobra, Orion telekom ponuda TV kanala je postala još zanimljivija, obogaćena za sadržaj koji stiže iz FOX produkcije: FOX, FOX Movies, FOX Life, FOX Crime i 24Kitchen.

Očekuju vas premijerna ostvarenja TV serija i nove sezone aktuelnih, filmski blokbasteri, kao i čuvena imena iz sveta kulinarstva i poznate kulinarske emisije.

Najave za oktobar:

Na FOX kanalu, od 27. oktobra, utorkom u 22h, počinje premijerno emitovanje nove serije “NEXT”. U ovoj Sicience Fiction krimi-drami glavni akter Pol Leblanka predstavljen je u ulozi direktora uticajne tehnološke kompanije iz Silikonske doline, čiji se život menja iz korena kada otkrije da njegov projekat, moćna veštačka inteligencija nazvana “Next”, može da ugrozi opstanak čovečanstva. Dolazi i nova sezona serije “SIMPSONOVI” koju možete pratiti takođe, od 27. oktobra, radnim danima u 18.05h.

Na FOX MOVIES kanalu uživajte u ostvarenju “IŠČEZLA” od srede, 14. oktobra, od 21h. Drama sa nominacijom za Oskara prati život bračnog para njujorških pisaca, Ejmi i Nik. U Noći veštica, 31. oktobra, tokom celog dana zabavite se uz vile, sirene i veštice.

Na FOX LIFE kanalu gledajte četvrtu sezonu odlično ocenjene drame “ODVAŽNE”, čija premijera sezone startuje od 6. oktobra, utorkom u 22h. Serija nastavlja da prati živote mladih i ambicioznih prijateljica Džejn, Ket i Saton, koje se bore za budućnost magazina “Skarlet”, dok on prolazi kroz promene koje ostavljaju posledice na sve zaposlene. Sredom u 22h emituje se drama “VEĆE OČEVA ”. U ovom ostvarenju čija je prva sezona krenula sa emitovanjem u septembru mesecu, glavni glumac Skot Peri saznaje da boluje od neizlečive bolesti i sa svojom suprugom Robin Peri odlučuju da pozovu trojicu najboljih prijatelja kako bi osnovali “veće očeva”. Njihov zadatak je da nadomeste očinsku figuru Skotovoj deci, u slučaju da Skot umre.

“Ubistva u Midsomeru” 15. sezona, emituje se premijerno na FOX CRIME kanalu i to od 23. oktobra, petkom od 22h. Inspektor Džon Barnabi uz pomoć vernog i energičnog pomoćnika Bena Džounsa i lokalnog patologa dr Kejt Vilding, nastoji da u naizgled mirnu i učmalu britansku provinciju vrati mir i red. Nova serija “TOMI”, čija je prva sezona startovala u septembru mesecu, očekuje Vas sredom u 22h. Abigejl Tomi Tomas postala je junak njujorške policije kada je svog zapovednika optužila za seksualno zlostavljanje i dokazala njegovu krivicu. Tomi, kao prva žena šef policijske stanice, koristi svoje poštenje i taktiku čvrste ruke kako bi stala na put društvenim, političkim i državnim malverzacijama koje ometaju efikasno sprovođenje zakona na jugu.

Na 24Kitchen kanalu startuje premijera serijala “Izvor”. Australijski kuvar, jutjuber i TV voditelj Gaj Turland krenuće u najveću životnu avanturu. Emitovanje startuje od 12. oktobra, radnim danima u 14h. Kulinarski serijal “Indija Rik Stajn” je na programu od 19. oktobra, radnim danima u 14h. Neustrašivi kuvar Rik Stajn kreće u neverovatnu avanturu duž Indijskog podkontinenta, u potrazi za savršenim karijem i poreklom svetski poznatih jela i sastojaka.

Kanale možete pratiti na sledećim pozicijama: FOX pozicija 50, FOX LIFE pozicija 51, FOX CRIME pozicija 52, FOX MOVIES pozicija 53 i 24Kitchen pozicija 403. U osnovnom paketu nalaze se kanali FOX i FOX MOVIES, dok doplatni sadrži FOX LIFE, FOX CRIME i 24 Kitchen.

Tokom oktobra meseca, svi FOX kanali biće otključani za naše korisnike, kojima ovi kanali nisu deo izabranog paketa, pa uživajte uz omiljene serije i filmove, kao i kulinarske specijalitete.

Nakon promo perioda, koji se završava 31.10.2020. godine, bićete u prilici da odaberete doplatne FOX kanale u okviru Orion telekom doplatne ponude.

Uz FOX, FOX Movies, FOX Life, FOX Crime, 24Kitchen kanale, jesen će vam sigurno biti prijatnija.

Vaš Orion telekom