fbpx Pozovite nas:
011 4100 200

Orion telekom i Apotekamo.rs doniraju više hiljada imuno paketa za naše najmlađe!

Orion telekom i Apotekamo.rs doniraju više hiljada imuno paketa za naše najmlađe!

24.12.2021

Orion telekom i Apotekamo.rs odlučili su da izdvoje deo svojih sredstava i obezbede više hiljada Imuno paketa za naše najmlađe, koji će biti podeljeni roditeljima dece u predškolskim ustanovama na teritoriji grada Beograda. Pored mališana u vrtićima, donaciju će dobiti i Beogradska porodilišta i bolnice, i to u pelenama, kremama i drugim bebi proizvodima.

Ukupna vrednost donacije je preko 40.000.000 dinara.

Zdravlje je uvek na prvom mestu!

Imunitet predstavlja odgovor našeg organizma na različite izazove iz spoljne sredine: bakterije, viruse i druge agense koji mogu ugroziti naše zdravlje, kao i zdravlje naših najmlađih! Imunitet dece se razvija i do 12. godine kada dostiže nivo odrasle osobe. Zato je jačanje imuniteta kod dece važno za pravilan rast i razvoj, a predstavlja i glavnu preokupaciju svakog roditelja posebno u sezoni preglade i virusa.

Veliki broj zaposlenih u kompanijama Orion telekom i Apotekamo.rs su i sami roditelji, te odlično razumeju izazove sa kojima se porodice suočavaju u sezoni prehlade i gripa. Zato su ove kompanije odlučile da doniraju više hiljada Imuno paketa predškolskim ustanovama na teritoriji grada Beograda i na taj način pomognu roditeljima u njihovom nastojanju da deci obezbede očuvanje zdravlja i pravilan razvoj.

Zajedno možemo mnogo više!

Orion telekom i Apotekamo.rs smatraju da privatan sektor u što većem obimu treba da bude deo rešenja za okolnosti koje nas okružuju.