fbpx Pozovite nas:
011 4100 200

UNA u Orion TV ponudi!

UNA u Orion TV ponudi!

21.12.2021

Dragi korisnici,

Orion televizijska ponuda je, od danas, bogatija za još jedan kanal, jer regionalna televizija UNA kreće sa emitovanjem.

Brend UNA inspiriran je rijekom Unom, koja dodiruje i spaja narode i države. Program UNA televizije krenuće u isto vreme iz sve tri države, Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine, gde će u glavnim gradovima biti posebne redakcije.

Kvalitet, relevantnost, punokrvno istraživačko novinarstvo, šarolikost programskih sadržaja i najviši produkcijski standardi – to je UNA. Televizija koju ćete gledati bez da trepnete!

Gledaoce očekuje jedinstven koncept regionalne televizije – sjajan program, vrhunski produkcijski standardi i najveće zvezde! Spektakularna muzička takmičenja, neviđene večernje i dnevne tok-šou emisije, uzbudljivi rijaliti programi, pouzdani informativni i dokumentarni sadržaj, vrhunske serije, filmovi i kvizovi. Regionalne muzičke i glumačke zvezde i poznata televizijska lica takođe će biti deo raznolikog i prvoklasnog programa.

UNA, kao novi medijski projekat na tržište donosi drugačiji pristup kreiranju informativnog programa i zabavnog sadržaja prilagođenog svim starosnim grupama i celoj porodici. Posebna pažnja posvećena je do sada neviđenom stepenu implementacije virtuelne realnosti (VR) u produkciji živog TV programa koji će se ostvarivati iz 4 virtuelna studija u Beogradu, Zagrebu, Banja Luci i Sarajevu.

UNA televiziju pratite na poziciji 11 u osnovnom paketu Orion televizije. Sigurno je da će UNA biti neizostavni deo svakog porodičnog doma i da će uz njen program uživati gledaoci svih uzrasta.

Napomena: Red TV koji je bio na poziciji 11 ide na poziciju 13, a dečji kanal Kazbuka sa pozicije 13 ide u grupu dečjih kanala na poziciju 205, dok BABY TV sa pozicije 205 ide na poziciju 214.

Uskoro još novih sadržaja u ponudi, zato ostanite uz nas.

Vaš Orion telekom