fbpx Pozovite nas:
011 4100 200
win-fiskal
win-fiskal
WinFiskal2
Rešenje za fiskalizaciju
eFiskal 1.199 din. / mesečno
CS30PRO-2
Rešenje za fiskalizaciju
eFiskalizacija u džepu!
next arrow
previous arrow

Pređite na novi model fiskalizacije!

Nije svaki biznis isti. Odaberite najjednostavnije i najpovoljnije eFiskalno rešenje, po meri svog poslovanja.

Vi pitate, mi odgovaramo

Šta je elektronska fiskalizacija?

Elektronska fiskalizacija predstavlja novinu u poslovanju privrednih subjekata. Novi model fiskalizacije podrazumeva korišćenje elektronskog fiskalnog uređaja, putem kojeg će obveznik fiskalizacije izdavati fiskalni račun sa QR kodom.

Novi model fiskalizacije omogućava da se svaki pojedinačni račun, putem internet konekcije, prenese na server poreske uprave. Poreska uprava po prijemu računa isti registruje i dodeljuje mu poreski broj koji prosleđuje nazad. Po dobijanju poreskog broja imamo potvrdu da je račun fiskalizovan i isti dajemo kupcu. U roku od par sekundi, završili smo  fiskalizacije računa. Takođe, QR kod na svakom računu podrazumeva da kupci proizvoda, odnosno korisnici usluga, mogu da provere da li je njihov račun izdat u skladu sa zakonom.

Koji fiskalni uređaj da izaberem?

Odabir uređaja je na vama, ali ono što naše rešenje nudi je da ako u svom poslovnom prostoru već imate računar, laptop, onda samo birate softver, ne morate da uzmete uređaj. U svojoj poslovnoj jedinici neophodno je da posedujete termalni ili bloototh štampač radi izdavanja računa.

Na kojim uređajima je dozvoljena instalacija softvera?

Privrednim subjektima sa manjom frekvencijom izdavanja fiskalnih računa preporuka je kupovina softvera za kasu. U tom slučaju, neophodno je da imate desktop ili laptop uređaj sa Windows operativnim sitemom.

Koji su sistemski zahtevi za eFiskal?
  • Operativni sistem: Windows OS
  • Štampač: bilo koji termalni i/ili bluetooth štampač, dimenzija propisanih Zakonom
  • WiFi, mobilni internet, Bluetooth
  • USB konekcija
Koja je specifikacija CS30 PRO uređaja?

Specifikacija uređaja: lako prenosiv, WiFI modul, SIM modul, SAM modul, Android OS 10.0, ekran 6,0″, NFC modul, štampač 58mm traka, baterija, bluetooth, GPS, brzina štame 70mm/sek (Seiko printer), 4G/3G, 2GB RAM + 16GB ROM, Qualcomm Octa-Core ARM Cortex-A53 1.8GHz, Zebra skener (Zebra 1D/2D), Fingerprint (opciono).

Da li samostalno vršimo instalaciju uređaja ili softvera?

Nakon što se opredelite za željeni paket, od nas ćete dobiti WIN Fiskal korisničko upustvo za instalaciju  WIN Fiskal softvera. U upustvu su sadržane sve neophodne informacije koje se tiču rada svih funkcionalnosti softvera. Ukoliko je neophodna pomoć pri instalaciji fiskalnog uređaja, naši partneri iz tehničke podrške vam stoje na raspolaganju 24/7/365. Po potrebni vršimo i izlazak direktno na lokaciju.

Na koji način se vrši održavanje?

Daljinski putem omogućeno je održavanje i ažuriranje softvera. Naše eFiskal softversko rešenje svakog dana proverava da li koristiti poslednju verziju aplikacije. Ukoliko to nije slučaj, softver će pokrenuti proces ažuriranja, što neće ni na koji način uticati na vaš rad.

Prijavite se ili pozovite 011 4100 007 i saznajte više o odličnim uslovima za eFiskalizaciju!

Unesite sve neophodne podatke, a naš predstavnik prodaje će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Još uvek niste sigurni?

Mi ćemo vam pomoći da odaberete najjednostavnije i najpovoljnije eFiskalno rešenje za vaš biznis. Pozovite nas.