fbpx Pozovite nas:
011 4100 200
win-fiskal
win-fiskal
WinFiskal2
Rešenje za fiskalizaciju
eFiskal 1.199 din. / mesečno
CS30PRO-2
Rešenje za fiskalizaciju
eFiskalizacija u džepu!
next arrow
previous arrow

Pređi na novi model fiskalizacije!

Mi nudimo najjednostavnije i najpovoljnije eFiskalno rešenje, po meri tvog poslovanja.

Ti pitaš, mi odgovaramo

Šta je elektronska fiskalizacija?

Elektronska fiskalizacija predstavlja novinu u poslovanju privrednih subjekata. Novi model fiskalizacije podrazumeva korišćenje elektronskog fiskalnog uređaja, putem kojeg će obveznik fiskalizacije izdavati fiskalni račun sa QR kodom.

Novi model fiskalizacije omogućava da se svaki pojedinačni račun, putem internet konekcije, prenese na server poreske uprave. Poreska uprava po prijemu računa isti registruje i dodeljuje mu poreski broj koji prosleđuje nazad. Po dobijanju poreskog broja imamo potvrdu da je račun fiskalizovan i isti dajemo kupcu. U roku od par sekundi, završili smo fiskalizaciju računa. Takođe, QR kod na svakom računu podrazumeva da kupci proizvoda, odnosno korisnici usluga, mogu da provere da li je njihov račun izdat u skladu sa zakonom.

Koje fiskalno rešenje da izaberem?

Izbor je na tebi, ali ono što našu ponudu izdvaja od konkurencije je, pored najpovoljnije cene, to što jedini nudimo opciju samo licence- Win Fiskal. Ako u svom poslovnom prostoru već imaš računar ili laptop sa Windows operativnim sitemom, onda samo biraš softver, ne moraš da uzmeš kasu (uređaj). U svojoj poslovnoj jedinici neophodno je da poseduješ termalni ili bloototh štampač radi izdavanja računa.

Na kojim uređajima je dozvoljena instalacija Win Fiskal softvera?

Privrednim subjektima sa manjom frekvencijom izdavanja fiskalnih računa preporuka je kupovina softvera za kasu. U tom slučaju, neophodno je da imaš desktop ili laptop uređaj sa Windows operativnim sitemom.

Koji su sistemski zahtevi za eFiskal?
  • Operativni sistem: Windows OS
  • Štampač: bilo koji termalni i/ili bluetooth štampač, dimenzija propisanih Zakonom
  • WiFi, mobilni internet, Bluetooth
  • USB konekcija
Koja je specifikacija CS30 PRO kase (uređaja)?

Specifikacija uređaja: lako prenosiv, WiFI modul, SIM modul, SAM modul, Android OS 10.0, ekran 6,0″, NFC modul, štampač 58mm traka, baterija, bluetooth, GPS, brzina štame 70mm/sek (Seiko printer), 4G/3G, 2GB RAM + 16GB ROM, Qualcomm Octa-Core ARM Cortex-A53 1.8GHz, Zebra skener (Zebra 1D/2D), Fingerprint (opciono).

Da li samostalno vršim instalaciju eFiskal uređaja ili softvera?

Nakon što se opredeliš za željeni paket, od nas ćeš dobiti WIN Fiskal korisničko uputstvo za instalaciju  WIN Fiskal softvera. U uputstvu su sadržane sve neophodne informacije koje se tiču rada svih funkcionalnosti softvera. Ukoliko je neophodna pomoć pri instalaciji fiskalnog uređaja, naši partneri iz tehničke podrške ti stoje na raspolaganju 24/7/365. Po potrebni vršimo i izlazak direktno na lokaciju.

Na koji način se vrši održavanje Win Fiskal softvera?

Daljinski putem omogućeno je održavanje i ažuriranje softvera. Naše eFiskal softversko rešenje svakog dana proverava da li koristi poslednju verziju aplikacije. Ukoliko to nije slučaj, softver će pokrenuti proces ažuriranja, što neće ni na koji način uticati na tvoj rad.

Ako želiš da dobiješ ponudu za efiskalizaciju, molimo te da popuniš prijavu ili pozovi 011 4100 007 i saznaj više o odličnim uslovima za eFiskalizaciju!

Unesi sve neophodne podatke, a mi ćemo te kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Još uvek ne znaš koje eFiskal rešenje je za tebe?

Mi ćemo ti pomoći da odabereš najjednostavnije i najpovoljnije rešenje za efiskalizaciju. Pozovi nas.