fbpx Pozovite nas:
011 4100 200
SD-WAN Orion telekom

BEZBEDNA SD-WAN MREŽA!

MREŽA NOVE GENERACIJE!

SD-WAN povezuje sve vaše poslovne jedinice u jedinstvenu infrastrukturu!

ŠTA JE U SUŠTINI
SD-WAN?

SD-WAN (Software-defined Wide Area Network) povezuje sve vaše poslovne jedinice u jedinstvenu infrastrukturu, a digitalna transformacija se ostvaruje bez ugrožavanja bezbednosti podataka. Sa porastom broja SaaS (Software as a Service) aplikacija, cloud poslovanja i rada na daljinu javila se potreba za transformacijom tradicionalnih WAN mreža.
SD-WAN Orion telekom

Prijavite se sada za Orion telekom SD-WAN rešenje!

PRIJAVITE SE SADA
Moderne kompanije zahtevaju ne samo fleksibilnost, već i interoperabilnost između korisnika, aplikacija i uređaja, nešto što većina WAN mreža ne može da ispuni. Faktori poput ovih, naveli su organizacije da usvoje SD-WAN rešenje koje nudi veću agilnost, brzu reakciju i ekonomičnost.

SD-WAN omogućava brz pristup aplikacijama bez obzira na lokaciju. Funkcioniše na principu automatizovanog rutiranja, prepoznavanja aplikacije i zadate prioritizacije.
SD-WAN Orion telekom

Zašto baš SD-WAN?

Centralizovano upravljanje
(Automatizacija)

Za razliku od tradicionalnih WAN mreža, SD-WAN omogućava upravljanje sa jedne konzole koje je zasnovano na automatizaciji.

Smanjenje troškova
(Isplativost)

Naše SD-WAN rešenje omogućava uštedu vaših finansijskih sredstava zamenom skupih MPLS linkova ekonomičnim internet linkovima.

Poboljšane performanse
(Efikasnost)

SD-WAN omogućava korišćenje 50% manje propusnog opsega i automatsko prepoznavanje preko 5.000 aplikacija, što doprinosi povećanju performansi.

Sigurnost

SD-WAN razvijen na temelju sigurnosne platforme za vrhunsku zaštitu vaše mreže. Ima mogućnost URL filtriranja, SSL inspekcije, primenu DNS layer-a, dinamičkog VPN-a...

PRIJAVITE SE ZA ORION TELEKOM SD-WAN REŠENJE

Ako želite da dobijete ponudu za naše SD-WAN rešenje, molimo vas da popunite prijavu ili pozovete 011 4100 764
Unesite sve neophodne podatke, a mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.