fbpx Pozovite nas:
011 4100 200

Stabilan bežični Internet u svim poslovnim prostorima

Uz uslugu Orion Enterprise Wi-Fi, obezbedite sebi pouzdanu bežičnu mrežu u poslovnim prostorima svih veličina. Dobijate procenu lokacije, dizajn mreže i gotova 360 rešenja za Wi-Fi.

Temeljan softverski Wi-Fi dizajn i provera lokacije uz prediktivno ili fizičko skeniranje prostora

Vaš poslovni prostor ima karakteristike koje utiču na upotrebu interneta. Da biste izvukli maksimum iz paketa interneta, a ujedno obezbedili i optimalnu pokrivenost, potrebno vam je prilagođeno rešenje. Dobar Enterprise Wi-Fi model počinje od skeniranja.
Prediktivno skeniranje

Ovaj tip skeniranja obavlja se remote. Dobijate Upitnik za prediktivno skeniranje lokacije. Na osnovu njega naši specijalisti za Indoor WIFI definišu plan akcija, kreiraju predlog rešenja i daju finalnu cenu.

Zakažite prediktivno skeniranje prostora
Fizičko skeniranje

Tim Wi-Fi inženjera izlazi na lokaciju. Nakon provere, izrađuje predlog dizajna mreže. Generišu se foto izveštaj, tehnička specifikacija (pozicija, broj access pointa, namena...) kao i dodatni komentari i zapažanja na osnovu kojih se izrađuje rešenje.

Zakažite fizičko skeniranje prostora

Dijagnostika i rešavanje problema sa Wi-Fi mrežom na postojećoj mreži

Niste na Orion telekom mreži ali vam je potrebna pomoć? Svakako bismo voleli da vas čujemo. Možete se obratiti našem timu inženjera. U kratkom roku ćemo proveriti vašu postojeću mrežu i otkloniti probleme.

Savetovanje sa ekspertskim timom Wi-Fi servisa

Nekad vam je potreban još jedan igrač u timu, za svaki slučaj. Dobijate uslugu kompletnog setovanja i implementacije Wi-Fi servisa. Naš Enterprise Wi-Fi tim će primiti vaše zahteve i odraditi procenu.

Koja je razlika između Enterprise Wi-Fi i Home Wi-Fi?

Iako deluje da je u teoriji moguće da koristite pakete kućnog interneta za potrebe biznisa, u realnosti to nije poželjno iz nekoliko razloga.
Broj uređaja i performanse

Enterprise Wi-Fi je napravljen da podrži više korisnika na istoj mreži bez umanjenja performansi, dok je kućni Wi-Fi napravljen za manji broj ljudi.

Sigurnost mreže

Obe usluge pružaju bezbednost, ali nivo koji je potreban, kao i nivo rizika kojem ste izloženi, definitivno nisu isti.

Upravljanje mrežom

Kućni internet ima osnovne opcije za podešavanje pristupa - jer samo to je potrebno. Enterprise Wi-Fi daje kompletnu kontrolu nad svim aspektima mreže.

Četiri modela ponude

 

Obezbedite stabilan internet u svakom kutku kompanije

Naručite danas uslugu Enterprise Wi-Fi i dobijte podršku, procenu i model za svaki nivo kompleksnosti upotrebe bežičnog interneta. Popunite prijavu ili nas kontaktirajte putem email adrese wifi.enterprise@oriontelekom.rs ili putem broja telefona 011 4100 764.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Izabrana vrednost: 5000
Obeležite najpribližniju kvadraturu objekta.
Zauzetost objekta
Sada označite koliko ljudi je operativno u objektu.
Okruženje
Izaberite opciju koja najbolje opisuje upotrebnu vrednost vašeg objekta.
Aplikacije
Izaberite tipove aplikacija koje je potrebno podržati (možete odabrati više od jedne).