fbpx Pozovite nas:
011 4100 200
Slide prvi

E-Budućnost se stvara SADA!

Doživi novo iskustvo kućnog Interneta

Doživi novo iskustvo kućnog Interneta

Postanite deo Orion eMobility mreže punjača za električna vozila

Zašto Orion eMobility?

Orion eMobility mreža punjača za električna vozila pruža sigurnu pokrivenost, najveću snagu i maksimalnu brzinu punjenja za povećan domet

Budućnost je električna, a mi nudimo rešenja!

Ekološki prihvaljiva pokretljivost ne sme da se odlaže.  Neophodno je razviti dobru mrežu EV punjača kako bi “vožnja na struju” u potpunosti zaživela na ovim prostorima.

 • U svetu se ubrzano povećava potražnja za električnim vozilima
 • U Srbiji, uprkos državnim subvencijama i svih prednosti električnih vozila, kupci često odustaju zbog infrastrukture i nedovoljnog broja javnih EV punjača
 • Postojeći vlasnici električnih vozila moraju da planiraju svoja putovanja prema dostupnim stanicama za brzo punjenje i gube vreme zbog sporih EV punjača
Ponudite svojim klijentima i zaposlenima vrhunsku uslugu i pokrivenost. Postanite deo Orion eMobility mreže javno dostupnih punjača za električna vozila i budite na mapi  sa više od 250.000 EV punjača.
Block
Koje su prednosti Orion eMobility punjača za električna vozila?
Brzo punjenje
Superiorno iskustvo brzog punjenja uz prenaponsku, DC i termo zaštitu
Inteligetno punjenje
Pametno podešavanje snage punjenja, sigurnosni prekid punjenja
Solarna kompatibilnost
EV punjači se mogu spojiti i koristiti sa postojećim sistemima za solarnu energiju
Orion eMobility aplikacija
Kontrola rada punjača i naplate putem aplikacije sa bilo koje lokacije

Orion eMobility punjači za svakog

Pametni EV punjači različite snage punjenja 22kW/40kW/60kW/75kW/150kW/225kW/300kW (na upit). Svaki vaš instalirani punjač će se naći na mapi 250.000 punjača u svetu.

Slide AC 22kW

AC 22 kW EV punjač

Pametni kućni AC 22 kW EV punjač, može biti zidni, na stubu, sa integrisanim kablom i bez kabla. 3-fazni sistem punjenja - sa opcijom EHT, WiFi i LTE. Konektor tip 2. OCPP 1.6 JSON. Zaštita IP65. Težina: kućno do 16kg, javno 80kg.

Slide AC 22kW

Dual AC 2 x 22 kW EV punjač

Pametni Dual AC 2 x 22 kW EV punjač, može na stubu, sa integrisanim kablovima i bez kablova. 3-fazni sistem punjenja - sa opcijom EHT, WiFi i LTE. Konektor tip 2. OCPP 1.6 JSON. Zaštita IP65. Težina 80 kg.

Slide DC 40kW

DC 40 kW EV punjač

Brzi pametni javni EV punjač. Zidna montaža 1 x 40 kW - opcija sa stubom. 3-fazni sistem punjenja - sa opcijom EHT, WiFi i LTE. Konektor CCS, dodatni CCS ili CHAdeMO. OCPP 1.6 JSON. Nivo zaštite IP54. Težina 55 kg.

Slide DC 60kW

DC 60 kW EV punjač

Brzi pametni javni EV punjač. Podna montaža 1 x 60 kW. Konektor tip 2, CCS ili CHAdeMO. 3-fazni sistem punjenja - sa opcijom EHT, WiFi i LTE. OCPP 1.6 JSON. Nivo zaštite IP54. Težina 250 kg.

Slide DC 60kW

DC 150 kW EV punjač

Brzi pametni javni EV punjač. Podna montaža 1 x 150 kW. Dva CSS konektora. 3-fazni sistem punjenja - sa opcijom EHT, WiFi i LTE. OCPP 1.6 JSON. Nivo zaštite IP54. Težina 800 kg.

previous arrow
next arrow
Slide AC 22kW
Slide AC 22kW
Slide DC 40kW
Slide DC 60kW
Slide DC 60kW
previous arrow
next arrow

Orion eMobility daje “ključ u ruke”!

Mi nudimo kompletno rešenje za emobilnost: pored punjača dobijate i samu platformu za kontrolu usluga elektromobilnosti i atraktivne pakete pretplate.

 • Isporuka i ugradnja pametnih EV punjača tipa AC i DC
 • EV punjači različite snage punjenja 22kW/40kW/60kW/75kW/150kW/225kW/300kW
 • Vidljivost infrastrukture za punjenje na interaktivnoj mapi
 • Fleksibilno podešavanje jačine punjenja u skladu sa ulaznim parametrima
 • Centralno upravljanje i kontrola kroz sopstveni pozadinski sistem
 • Integracija sa vašom šemom lojalnosti ili drugim dostupnim šemama
 • Mobilna Orion eMobility aplikacija prilagođena korisniku
 • Održavanje i 24/7 korisnička pomoć
Za uspešan prelaz na emobilnost ključno je pozitivno korisničko iskustvo.

Brzo i jednostavno upravljanje radom EV punjača!

Orion eMobility platforma vam obezbeđuje samostalno upravljanje infrastrukturom i čini vas vidljivim za vozače električnih vozila u Srbiji i regionu.

 • Dodavanje svakog vašeg instaliranog punjača na mapu lokacija
 • Uvid u sve lokacije punjača za električna vozila
 • Lako upravljanje radom punjača i naplatom
 • Pristup korisničkoj podršci u svakom trenutku 24/7
Dodavanjem na mapu, pomažemo našim partnerima kod kojih su instalirani punjači da budu vidljivi vozačima električnih automobila u čitavom svetu.

Nova strana mobilnosti!

Orion eMobility aplikacija za novi nivo slobode!

Uputite se ka bilo kojoj lokaciji, bez straha od stajanja! Uz Orion eMobility aplikaciju i raširenu mrežu punjača za električna vozila zaboravite na ograničenja.

 • Mobilna (Android i iOS) aplikacija prilagođena korisniku
 • Proverite lokaciju, zauzetost i rad bilo kog punjača u realnom vremenu
 • Pronađite najbrži put do najbližeg slobodnog EV punjača na interaktivnoj mapi
 • Rezervišite vreme punjenja
 • Pokrenite rad EV punjača
 • Platite putem aplikacije
 • Kreirajte listu omiljenih lokacija
Preuzmite Orion eMobility aplikaciju i u svakom trenutku svog putovanja imajte uvid u lokacije EV punjača širom Evrope i regiona.  

Vi pitate, mi odgovaramo

U čemu je prednost Orion eMobility mreže?

Da bismo ubrzali prelazak na emobilnost, pospešili prodaju električnih vozila i privukli u posetu Srbiji vlasnike električnih vozila iz Evrope, neophodno je da širimo mrežu javnih EV punjača. Pandemija je ubrzala dolazak “zelene” budućnosti i ekološki održivih rešenja. 

Broj električnih vozila u Srbiji će neminovno rasti. Kupci (EV) električnih vozila već dobijaju državne subvencije, a uštedeće i na porezu za automobile, koji će rasti još više u budućnosti ako se doda oporezivanje CO2 usled klimatske politike. Rast cena goriva neće uticati na vlasnike EV, što je još jedan plus. Dakle, mi već sada moramo da stvorimo uslove za ovaj rast, da širimo mrežu EV punjača.

Budućnost je električna, a Orion eMobility vam daje “ključ u ruke”.

Kako da postanem deo Orion eMobility mreže?

Prijavite se putem forme za prijavu ili nas pozovite na 011 4100 444. Orion eMobility stručnjaci spremni su u svakom trenutku da odgovore na sva vaša pitanja, dovoljno je da zakažete sastanak. Instalacija i puštanje u rad od strane ovlašćenog lica Orion eMobility.

Kome su namenjeni Orion eMobility punjači?
 • Orion eMobility punjači za benzinske pumpe, auto-kuće, hotele, javna parkirališta, garaže, tržne centre…
 • Orion eMobility punjači brzog punjenja na koridorima uz pomoć ultra brzih DC punjača
 • Orion eMobility punjači za firme sa različitim načinima punjenja za zaposlene, službena vozila i posetioce
 • Orion eMobility punjači za pametno, bezbedno i isplativo kućno punjenje

Mi smo tu da vam pomognemo prilikom izbora.

Koji punjač za električno vozilo da odaberem za svoj biznis?

Ukoliko imate nedoumica, mi smo tu da vam pomognemo prilikom izbora. U ponudi imamo pametne punjače tipa AC i DC različitih snaga punjenja 22kW/40kW/60kW/75kW/150kW/225kW/300kW. Pojedini modeli se mogu montirati direktno na zid ili podni nosač, sa integrisanim kablom i bez kabla. Naši punjači su kvalifikovani da se povezuju i na solarne izvore energije, čime doprinosimo očuvanju životne sredine u regionu. Pametno podešavanje snage punjenja, sigurnosni prekid punjenja WiFi/APP/Ethernet praćenje.

Kako funkcioniše Orion eMobility servis?

Orion eMobility servis nudi korisnicima električnih vozila mogućnost da koriste usluge punjenja praktično bilo gde i bilo kada, tako što im omogućava pristup najvećoj javnoj mreži EV punjača. Putem Orion eMobility aplikacije i/ili putem RFID kartice, omogućeno je jednostavno korišćenje usluge punjenja i plaćanja na svim lokacijama EV punjača vidljivim na našoj mapi. Da bi se koristile usluge Orion eMobility servisa potrebno je kreirati korisnički nalog. Pogledajte korisničko uputstvo.

Koliko košta usluga elektro punjenja?

Tarife za svaki pojedinačni punjač mogu biti različite u zavisnosti od lokacije, maksimalne izlazne snage i drugih faktora koji utiču na cenu punjenja. Aktuelni cenovnik i dostupne opcije punjenja su vidljivi za svaku izabranu lokaciju i to tako što se sa ekrana izabranog punjača na mapi prevuče na gore.

Načini plaćanja usluge elektro punjenja?

Možete aktivirati EV punjač pomoću Orion eMobility aplikacije ili RFID kartice i platiti naknadu koristeći jednu od vaših omiljenih platnih kartica. Plaćanje je moguće najčešće korišćenim platnim karticama: MasterCard International, Visa International, DinaCard, American Express i Diners.

Direktno plaćanje putem virmana i bankarskog transfera nije podržano i takve uplate neće biti prihvaćene, osim za pravna lica. Ukoliko želite da se, kao pravno lice, registrujete za ovaj način korišćenja i plaćanja, molimo da nas kontaktirate na: emobility@oriontelekom.rs

Da li je moram da imam RFID karticu da započnem punjenje?

Nije obavezno. Orion eMobility sistem omogućava korišćenje usluge punjenja na dva načina: putem Orion eMobility aplikacije ili putem RFID kartice. Svi EV punjači kojima upravlja Orion eMobility, kao i većina punjača naših partnera koji su na našoj mreži, dostupni su za korišćenje uz RFID karticu

Za korišćenje usluga punjenja na svim lokacijama EV punjača, neophodno je koristiti Orion eMobility aplikaciju sa unetim podacima platne kartice.

Koliko dugo traje punjenje električnog vozila?

Svrha ovih EV punjača je svakako da se omogući vozačima električnih vozila da se što pre vrate na put. Vreme punjenja električnog vozila do maksimalnog kapaciteta baterije zavisi od niza faktora, kao što su: tipa stanice za punjenje, kapaciteta i starosti baterije, kapaciteta punjača u autu, maksimalne brzine punjenja koje vozilo podržava, spoljne temperature i drugih faktora. Može da traje manje od sat vremena do nekoliko sati.

Normalno punjenje naizmeničnom strujom (AC)
Zidni EV punjači za punjenje kod kuće obično nude do 22 kW. Punjač u vozilu pretvara naizmeničnu (AC) u jednosmernu (DC) energiju koja se čuva u visokonaponskoj bateriji vozila.

Brzo punjenje jednosmernom strujom (DC)
EV punjači sa najbržim punjenjem omogućavaju punjenje do 80% za manje od sat vremena. Kada se puni jednosmernom strujom (DC), punjač u vozilu se zaobilazi, tako da je punjenje mnogo brže. Većina EV punjača za brzo punjenje omogućavaju punjenje iznad 22kW, a neki i do 150kW (sledeća generacija će pružati do 350 kW).

Da li mogu da kontrolišem svoje Orion eMobility punjače?

DA. Mi tržištu elektromobilnosti nudimo kompletan proizvod: punjač i samu platformu za kontrolu usluga elektromobilnosti. Orion eMobility platforma obezbeđuje kompletno upravljanje infrastrukturom, radom punjača i naplatu. Svaki instalirani punjač u regionu, putem Orion eMobility platforme, nalazi se na mapi sa više od 1.000 punjača u Srbiji i regionu i preko 250.000 javno dostupnih punjača u Evropi.

U kojim zemljama može da se koristi Orion eMobility?

U Srbiji, Sloveniji, kao i svim zemljama Evropske unije, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Albaniji i mnogim drugim zemljama. Na našoj mapi možete naći najsvežije podatke o lokacijama punjača za električna vozila, za svaku od zemalja u kojoj je moguće koristiti Orion eMobility.

Prijavite se i saznajte više o odličnim uslovima za Orion eMobility partnere!

Unesite sve neophodne podatke, a naš predstavnik prodaje će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Pozovi eMobility sada!
011 4100 444

POZOVI NAS

Kontaktiraj eMobility putem e-mail adrese.
emobility@oriontelekom.rs

KONTAKTIRAJ NAS