fbpx Pozovite nas:
011 4100 200

Obaveštenje za Orion telekom korisnike internet servisa

Obaveštenje za Orion telekom korisnike internet servisa

30.09.2022

Poštovani korisnici,

Ovim vas obaveštavamo da će od 01.11.2022. za sve Orion telekom korisnike koji uslugu ostvaruju preko Orion telekom internet servisa biti naplaćena usluga održavanja i podrške kao posebna stavka na mesečnom računu.

Ova usluga je do sada bila deo i bila je naplaćena kroz sve mesečne pretplate u ponudi Orion telekoma gde je 250,00 RSD od ukupno naplaćenog iznosa pretplate (sa PDV-om) bilo predviđeno za pružanje usluge održavanja i podrške.

Izdvajanjem usluge održavanja i podrške kao posebne usluge i kreiranjem različitih nivoa cena za korisnike u odnosu na tehnologiju preko koje korisnik prima osnovni servis internet konekcije, a koje će i ubuduće biti sastavni deo svake ponude i ugovora za rezidencijalne korisnike, Orion telekom će moći da isprati privredni i ekonomski uticaj na troškove održavanja i podrške za osnovni internet servis i da svojim korisnicima transparentno prikaže cenu ovog servisa i prilagodi ga razlikama koje proizilaze iz infrastrukture i tehnoloških rešenja u odnosnu na tehnolgiju preko koje se korisniku pruža osnovni internet servis.

Usluga održavanja i podrške podrazumeva:

  • konstantni nadzor, unapređenje u skladu sa tehnološkim razvojem, kao i intervencije po potrebi, na infrastrukturi preko koje se pruža internet servis krajnjem korisniku
  • dostupnost kontakt centra i stručnu pomoć u predviđenom vremenskom rasponu

U skladu sa gore navedenim od 1.11.2022. svim korisnicima će na mesečnom računu biti iskazana jedna od stavki:

  • Usluga održavanja i podrške za xDSL pristup RSD 250.00 (cena sa PDV-om)
  • Usluga održavanja i podrške za WIFI pristup RSD 300.00 (cena sa PDV-om)
  • Usluga održavanja i podrške za FTTH pristup RSD 350.00 (cena sa PDV-om)

Na ovaj način konačni iznos za naplatu svim Orion telekom korisnicima će biti povećan za iznos nove izdvojene usluge u skladu sa tehnologijom pristupa internetu:

  • ADSL i VDSL korisnicima konačni račun će biti uvećan za 250 RSD (sa PDV-om)
  • WIFI korisnicima (UBN i CAMBIUM) račun će biti uvećan za 300 RSD (sa PDV-om)
  • xPON i GPON Light korisnicima račun će biti uvećan za 350 RSD (sa PDV-om)

Korisnici koji nisu saglasni sa promenom cena, u skladu sa članom 107 Zakona o elektronskim komunikacijama, imaju mogućnost da raskinu pretplatnički ugovor bez obaveze plaćanja troškova u vezi sa raskidom, zaključno sa 31. oktobrom 2022. godine.

Zahvaljujemo vam se na razmevanju i nadamo se da ćemo uspešno nastaviti saradnju i opravdati vaše dosadašnje poverenje.

Vaš Orion telekom