fbpx Pozovite nas:
011 4100 200

Obaveštenje za korisnike Orion TV Prepaid paketa

Obaveštenje za korisnike Orion TV Prepaid paketa

28.07.2022

Poštovani korisnici,

U skladu sa izmenom ponude i stupanjem na snagu novog cenovnika, obaveštavamo korisnike koji uslugu Orion TV koriste u Prepaid režimu da će od 01.08.2022. biti ugašeni  OrionTV  PRO prepaid paketi osnovni i doplatni.

Korisnici će moći da nastave da koriste uslugu kupovinom jednog od paketa iz nove ponude najsličnijeg sadržaja koji su navedeni u tabeli ispod.

Novi Prepaid Orion TV paketi:
Paketi u ponudi od 01.08.2022. Opis paketa Mesečna pretplata
Orion TV - START PREPAID OrionTV paket: 130+ kanala, VOD servis (AXN, BELDOCS), 60+ radio kanala, TV unazad 7 dana, Gledaj na 3 uređaja. Plaćanje unapred, paket se NE obnavlja automatski. Uslugu možeš da produžiš, otkažeš ili da promeniš paket, kako god to tebi odgovara! 1.000,00 RSD
Orion TV - CLASSIC PREPAID OrionTV paket: 155+ kanala, VOD servis (ORIONTEKA, AXN, BELDOCS), 60+ radio kanala, TV unazad 7 dana, Gledaj na 3 uređaja. Plaćanje unapred, paket se NE obnavlja automatski. Uslugu možeš da produžiš, otkažeš ili da promeniš paket, kako god to tebi odgovara! 1.600,00 RSD
Orion TV - PLUS PREPAID OrionTV paket: 190+ kanala, VOD servis (PICKBOX, ORIONTEKA, AXN, BELDOCS), 60+ radio kanala, TV unazad 7 dana, Gledaj na 3 uređaja. Plaćanje unapred, paket se NE obnavlja automatski. Uslugu možeš da produžiš, otkažeš ili da promeniš paket, kako god to tebi odgovara! 1.900,00 RSD

Za nastavak korišćenja potrebno je aktivirati neki od paketa iz nove ponude na jedan od sledećih načina:

Posebne napomene:

  • Ako se uplata izvrši pre datuma isteka, nova pretplata nastaviće se odmah nakon isteka aktivne pretplate i neće doći do prekida servisa.
  • Ukoliko se uplata izvrši nakon datuma isteka, nova pretplata biće aktivirana od datuma kad uplata bude registrovana.
  • Za korisnike koji su uplatili stare pakete do datuma gašenja (01.08.2022.) – cena i sadržaj paketa se neće menjati do isteka plaćenog perioda.
  • Ukoliko korisnici koji su uplatili više meseci unapred u nekom trenutku trajanja starog paketa budu poželeli da pređu na novi paket, moći će to da urede uz doplatu razlike.

Za više informacija kontaktirajte nas telefonom 011 4100 200 ili mail-om na adresu korisnicka.zona@oriontelekom.rs

Vaš Orion telekom