fbpx Pozovite nas:
011 4100 200
Slide prvi

Cloud gaming platforma!

Pokreni svoje igrice preko bilo kog uređaja.

Pokreni svoje igrice preko bilo kog uređaja.

Doživi novo iskustvo gaminga. Pokreni svoje igrice preko bilo kog uređaja.

Savršeno rešenje za gamere!

Uštedi vreme i novac. Ne treba ti skupa gaming oprema. Nema više preuzimanja. Samo izaberi svoju igru i odmah je pokreni preko BOOSTEROID CLOUD GAMING PLATFORME.

Postani kralj video igrica!

Odmah pokreni AAA igre sa bilo kojeg uređaja!

Uživaj u najzahtevnijim igrama sa bilo kojeg uređaja, bez obzira na njegove performanse. Računar, laptop, tablet — koristi šta ti je pri ruci. Pristupi kolekciji igara i preko Smart televizora i Laki Smart STB-a sa integrisanom Boosteroid aplikacijom. Pretplati se i igraj omiljene igre u pretraživaču!

Direktan pristup gaming platformi

Ne gubi vreme na skidanje ili instaliranje. U našoj kolekciji je mnoštvo cool igara. Izaberi svoju igru i pokreni je u oblaku, odmah.

Odlični Prepaid paketi za Orion telekom korisnike

Zamisli samo koliko ćeš uštedeti novca i vremena. Kreiraj svoj nalog i izaberi paket. Igraj za već od 14.99€ 7.49€  mesečno.

Ti pitaš, mi odgovaramo

ŠTA JE BOOSTEROID?

Ako imaš zastareli računar sa lošim performansama ili laptop, verovatno će ti biti teško da uživaš u poslednjim izdanjima igara. Boosteroid ti pruža snagu procesiranja da čak sa slabim performansama svog uređaja možeš da igraš najnovije igre.

Šta je cloud gaming?

Cloud Gaming je Online strimovanje, napredno igranje u oblaku. Igre se čuvaju, pokreću i obrađuju na serverima Boosteroid-a koji se nalaze u Data Centru Orion telekoma. Dobijaš nazad interaktivni video stream na svoj uređaj. Tako da je pokretanje softvera vrhunskog kvaliteta za tvoj uređaj jednako lako kao i reprodukcija video zapisa!

Da li mi je potrebna skupa oprema da bih igrao igrice?

Nije ti potrebna. Snaga tvog hardvera više nije bitna, mi ti dajemo snagu. Konačno možeš da igraš najnovije igrice, a da koristiš bilo koji uređaj koji ti je pri ruci, bez obzira koliko je zastareo i loših performansi. Ne moraš više da razmišljaš o ažuriranju hardvera, da kupuješ skupu opremu i da čekaš skidanje novih verzija ili instalacija. Uživaj u modernim tehnologijama cloud gaming-a sa Boosteroidom.

Da li je BOOSTEROID aplikacija predinstalirana i na Laki Smart 4K STB?

Jeste. Laki Smart 4K STB bogatiji je za još jednu predinstaliranu aplikaciju. U dva klika stižeš do Boosteroid aplikacije: klikom na folder ZABAVA sa home ekrana direktno se dolazi na podfolder IGRICE, a BOOSTEROID je prva fokusirana aplikacija.

Boosteroid je aplikacija za Cloud gaming o kojoj više možete pročitati ovde: Boosteroid Cloud Gaming | Your Games on Any Device . Dodatna zanimljivost je da se Boosteroid serveri za Jugoistočnu Evropu nalaze upravo u  DATA centru Orion telekoma, što će doprineti boljem iskustvu u korišćenju Boosteroida za Orion telekom korisnike.

Ja sam Orion telekom korisnik, kako da se pretplatim za BOOSTEROID?

Orion telekom korisnici pretplatu za ovaj servis plaćaju Boosteroid-u u prepaid režimu, prema uputstvima sa njihovog sajta. Za logovanje mogu koristiti postojeći Boosteroid nalog ili kreirati novi. Preporuka za Orion telekom korisnike je da kreiranje naloga i uplatu pretplate izvrše na svom telefonu ili u web browser-u.

Da li si spreman?

Izaberi svoj paket i igraj u pretraživaču