fbpx 011 4100 200
Orion | HBO i Cinemax kanali u ponudi Orion telekoma
19298
post-template-default,single,single-post,postid-19298,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

HBO i Cinemax kanali u ponudi Orion telekoma

HBO i Cinemax kanali u ponudi Orion telekoma

25.01.2019

Poštovani korisnici,

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da je filmska ponuda Orion telekoma postala bogatija. Pored CineStar TV kanala, u prilici ste da pratite HBO i Cinemax kanale.

Nakon promo perioda, koji se završava 31.01.2019. godine, bićete u prilici da odaberete HBO i Cinemax kanale u okviru Orion telekom doplatne ponude.

HBO kanali

Najpoznatiji svetski filmski kanali koji vam svakog meseca donose više od 150 filmova, među kojima su 20 premijera, nagrađivane megapopularne serije, koncerti, ekskluzivni događaji i kontroverzni dokumentarci.

HBO, HBO2 i HBO3 su kanali koji donose širok izbor programskog sadržaja za celu porodicu. Tokom dana najmlađi će uživati u porodičnim filmovima i dečjem sadržaju, a u večernjim satima na rasporedu su komedije, trileri, akcijski i dramski filmovi za svačiji ukus.

Pored toga, imate mogućnost da uživate u kultnim serijama koje su redefinisale žanr i postale deo kulture, ili zajedno s milionima gledalaca pratite nove serije prepoznatljive po HBO kvalitetu i izvrsnosti. Osim najtraženijih hitova američke HBO produkcije, novi kanali donose i popularne serije drugih studija, kao i serije iz HBO Europe produkcije.

Cinemax kanali

Cinemax je filmski program koji okuplja vrhunske filmove i vrhunske glumce u dobrim pričama. To je odvažan, drugačiji i inteligentan filmski program, koji se fokusira na klasike, kultne filmove, međunarodne i evropske senzacije filmskih festivala, kao i filmove s vrhunskim zvezdama koji nisu ušli u širu distribuciju.

HBO i Cinemax kanali se emituju 24 sata dnevno sa srpskim titlovima i ne sadrže reklame.

Orion telekom će i u narednom periodu nastaviti da bira najbolje strane kanale i programe i širi svoju ponudu kako bi svojim korisnicima ponudio atraktivan i kvalitetan sadržaj.

Očekujte fantastičnu ponudu od 1. februara !

Vaš Orion telekom