fbpx Pozovite nas:
011 4100 200

Insta TV od danas u Orion TV ponudi!

Insta TV od danas u Orion TV ponudi!

28.10.2022

Od petka 28. oktobra, u ponudi Orion telekoma, na poziciji 14, možete pratiti kanal Insta TV.

Insta TV je nešto potpuno novo na medijskom tržištu!

Od ovog petka više ništa neće biti isto, jer počinje revolucija televizije kakvu smo do sada poznavali. U petak 28. oktobra u 18 časova počinje novo muzičko takmičenje „Prvi bend Srbije“, čime će zvanično početi i emitovanje programa potpuno nove i drugačije televizije na medijskom tržištu Srbije, ali i regiona – Insta TV. Ono što će dodatno popularizovati ovaj projekat jeste interaktivnost – gledaoci će putem kreiranja naloga na društvenim mrežama moći da glasaju za svoje omiljene takmičare i utiču na ishod takmičenja.

Ovaj TV kanal je prvi interaktivni kanal u Srbiji i predstavlja spoj televizije i društvenih mreža. Novi brend, Insta TV, u okviru paketa TV kanala kompanije Pink Media Group je velikim produkcionim, kadrovskim i tehničkim ulaganjima rezultirao novim pristupom zabavnom i talent programu. Okosnica programske šeme televizije je prvi televizijski “band camp” za najtalentovanije muzičare, pevače i plesače. “Prvi bend Srbije” pretenduje da afirmiše mlade umetnike i promoviše kvalitetan zvuk, a gledaoci će putem kreiranja naloga na društvenim mrežama moći da glasaju za svoje omiljene takmičare i utiču na ishod takmičenja.

Cilj televizije Insta TV jeste da se mladi vrate televiziji, ali i da se trendi, drugačijim i interesantnim sadržajem zadrži postojeća publika. Insta TV donosi transformaciju televizije kakvu poznajemo i konačno objedinjuje digitalni i televizijski svet.

Spremite se da budete deo televizijske revolucije kakvu do sada niste videli – Insta TV donosi novu eru televizije!

Vaš, Orion telekom