fbpx Pozovite nas:
011 4100 200

Koliko koštaju besplatne usluge?

Koliko koštaju besplatne usluge?

08.12.2022

Mi ne znamo, jer takve usluge nemamo u ponudi. Mi ne nudimo ništa 18 meseci “za džabe”.

Mi ne pišemo sitnim slovima, naše cene su iskazane vrlo JASNO i nema nikakvih skrivenih troškova.

Usluge koje su kod nas besplatne sada, biće besplatne dokle god su deo naše ponude i dokle god imamo kapaciteta i mogućnosti da ih pružamo.

U našem portfoliju se nalazi najpopularnija i najbolje ocenjena aplikacija za gledanje TV kanala u Srbiji. Jednu takvu uslugu, u njenoj demo verziji, naša kompanija ne naplaćuje.

Ona je dostupna svima u Srbiji, kao i u inostranstvu, ljudima slabijeg materijalnog statusa, ali i onim imućnijim. Smatramo da svako ima pravo da gleda televiziju, da se informiše, da se obrazuje, stiče nova znanja i bude u toku sa dešavanjima u zemlji i svetu.

Mi smo inovatori na tržištu, jedini u Srbiji nudimo optički internet bez Ugovorne obaveze, kao i optički Internet brzine do 10 Gb/s. Ne pravimo kompromise, jer nam je korisničko iskustvo naših korisnika najvažnije.

Istovremeno, mi smo kompanija koja sve svoje proizvode, usluge i projekte finansira isključivo iz sopstvenih izvora i sopstvene zarade.

Iza nas ne stoje banke, niti investitori, i na to smo ponosni, jer imamo slobodu da radimo i stvaramo usluge napravljene isključivo za naše korisnike, koji plaćanjem svojih računa izražavaju svoju lojalnost i omogućavaju nam da nastavimo naše poslovanje i našu misiju.

Mi sa druge strane, prema njima iskazujemo poštovanje i ljubav svakodnevnim investicijama, ulaganjima i unapređenjima infrastrukture koje sami finansiramo, besplatnim uslugama koje to zaista jesu, kao i iskrenom komunikacijom i fer igrom na tržištima gde poslujemo.

Orion telekom