fbpx Pozovite nas:
011 4100 200

NOVO: Krediti Direktne banke za kupovinu Laki proizvoda

NOVO: Krediti Direktne banke za kupovinu Laki proizvoda

06.11.2020

Obaveštavamo Vas da je kompanija Orion telekom ostvarila partnerski odnos sa Direktnom bankom i omogućila, svim zainteresovanim fizičkim licima, dinarske potrošačke kredite Direktne banke za kupovinu željenog Laki proizvoda, uz ekonomične uslove kreditiranja, direktno na Orion telekom zvaničnim prodajnim mestima u Beogradu, Novom Sadu, Mladenovcu i Nišu.

Cilj nam je da bez odlaska u Banku obavite željenu kupovinu, samo uz važeću ličnu kartu, bez obaveze otvaranja tekućeg računa i bez obaveze prenosa plate.

 

Zahtev za kredit možete podneti u svim našim poslovnicama, a odgovor na kreditni zahtev se dobija brzo i direktno na prodajnom mestu.

Dinarski potrošački kredit Direktne banke u prodajnim objektima Orion Telekom doo partnera:

 • BEZ obaveznog učešća
 • BEZ žiranta
 • BEZ obaveze prenosa plate
 • BEZ troškova Kreditnog biroa
 • Podnošenje zahteva samo sa ličnom kartom
 • Kredit je u dinarima, bez revalorizacije
 • Maximalan iznos kredita: do 60.000,00 RSD
 • Rok otplate: 12 ili 24 meseca
 • Nominalna kamatna stopa, fiksna, godišnja: 0%
 • Naknada: naknada 5% od iznosa kredita za period otplate 12 meseci i 8% od iznosa kredita za period otplate 24 meseca (ukupan iznos naknade finansiran je iz kredita, raspoređen na period otplate i uračunat u mesečnu ratu)
 • Sredstvo obezbeđenja: uslovna administrativna zabrana

Ko ima pravo na kredit ?

Pravo na potrošački kredit Direktne banke imaju sva fizička lica (korisnici Orion telekoma, ali i fizička lica koja ne koriste naše usluge), a zainteresovani su za ovaj vid kupovine uređaja. Ukoliko niste Orion telekom korisnik, za kupovinu Laki Smart televizora na rate kroz kredit Direktne banke, za Vas važi promo cena televizora, dok Laki Wi-Fi uređaj/uređaje plaćate po osnovnoj ceni na rate kroz kredit Direktne banke. Više detalja o Laki ponudi za sva fizička lica

Koja je prednost kupovine na kredit za Orion telekom korisnike?

Osnovna prednost je razlika u ceni! Orion telekom korisnik koji uzima kredit plaća Laki proizvode (Laki Smart televizor ili Laki Wi-Fi uređaje) po nižoj ceni koja važi za KEŠ uplate i kupac u tom slučaju rate plaća Direktnoj banci, a ne Orion telekomu. Orion telekom korisnik koji se opredeli za plaćanje na 24 mesečne rate uz ugovor za Orion telekom usluge, plaća višu cenu uređaja (uslovi plaćanja na 24 rate za Laki Smart televizore, Laki Smart Box i Laki Wi-Fi uređaje se razlikuju) i rate plaća Orion telekomu. Više detalja o Laki ponudi za Orion telekom korisnike

Ukoliko ste zainteresovani za neki od Laki proizvoda, posetite nas u Vama najbližoj poslovnici kompanije Orion telekom i približićemo Vam prednosti i olakšice u otplati Laki uređaja, u okviru dinarskog potrošačkog kredita.

Tu smo da Vas posavetujemo o najboljem izboru kredita, u skladu sa Vašim potrebama.

Vaš Orion telekom