fbpx Pozovite nas:
011 4100 200

Orion telekom i Minimax kanal nagrađuju!

Orion telekom i Minimax kanal nagrađuju!

21.06.2021

Dragi korisniče/korisnice,

Orion telekom i Minimax kanal nagrađuju tvog mališana lepim poklon paketom u okviru kreativnog konkursa „MOJ MALI PONI – ŽIVOT PONIJA“ koji se povodom početka ove nove dečje serije organizuje na Fejsbuk stranici Orion telekoma.

Zadatak konkursa je da, u okviru posta namenjenog nagradnom konkursu, u komentaru okačiš fotografiju rada svog deteta koji na što kreativniji način prikazuje lik/ likove ili dogodovštine iz serije MOJ MALI PONI – ŽIVOT PONIJA. Rad može biti crtež ili slika rađeni bilo kojom tehnikom ili konstrukcije od bilo kog materijala.

Tri najkreativnija dečja rada nagradićemo MINIMAX POKLON PAKETOM. Svaki paket sadrži: frizbi, pakovanje kreda, blokčić, agendu, stikere, slagalicu i balon.

Komisija organizatora će razmatrati radove koji ispunjavaju kriterijume, u skladu sa pravilima konkursa i odabrati tri najkreativnija rada koja će nagraditi. Dobitnici će potom biti kontaktirani putem direktne FB poruke sa informacijama o primopredaji nagrade.

Nagradni konkurs na Facebook stranici Organizatora traje od 21.06.2021. do 27.06.2021. (uključujući oba datuma) i pravo učestvovanja imaju svi Orion telekom korisnici, punoletni roditelji i staratelji (18+) koji imaju prebivalište u Republici Srbiji i registrovan lični profil na društvenoj mreži Facebook.

Jedan korisnički profil može da dobije jednu nagradu, ali može ostaviti do tri rada u okviru nagradnog konkursa.

Unapred se radujemo kreativnim i zanimljivim dečjim radovima na zadatu temu:)  

Tvoj Orion telekom