fbpx Pozovite nas:
011 4100 200

Pickbox NOW je u Orion telekom ponudi!

Pickbox NOW je u Orion telekom ponudi!

21.05.2021

Dragi korisnici,

Pickbox NOW je pretplata na video klub sa serijama i filmovima na zahtev.

Uživajte u holivudskim i evropskim hit-serijama raznih žanrova: od skandi i kriminalističih do akcijskih i trilera, kao i u brojnim filmovima.

Premijerno gledajte najpoznatiju dansku dramsku seriju Ubistvo (The Killing) koja je osvojila brojne nagrade, uključujući nagradu BAFTA i međunarodnu nagradu Emmy. Takođe, serija Spasi me (Save Me) dobitnica je nagrade za najbolju dramsku seriju 2019. godine, a njen tvorac, scenarista, reditelj i glavni glumac, Lennie James (Line of Duty, The Walking Dead, Fear the Walking Dead) dobitnik je nagrade za najboljeg dramskog pisca.

Uz odlične premijere, gledajte i najpoznatije britanske detektive Poaro (Agatha Christie’s Poirot), Frostov pristup (A Touch of Forst) i Inspektor Mors (Inspector Morse).

Gledajte popularne filmske klasike kao što su Priča iz Bronksa (A Bronx Tale), Misija (The Misson) i Moćna Afrodita (Mighty Aphrodite).

Informativni i zabavni sadržaj uz dokumentarne serije Koji je pas najbolji za mene? (Which Woof’s For Me), Kraljevi među životinjama (Reino Animal) kao i Oskarom nagrađena dokumentarna serija O-Džej: Stvoreno u Americi (O.J. Made in America).

Od 01.06.2021. Pickbox NOW servis možete aktivirati kao doplatni paket po ceni od samo 575 dinara mesečno, pozivom na broj 0114100 200 ili putem korisničke aplikacije i platforme Moj Orion.

Sve serije i filmove gledate na jednom mestu kada god želite! 

Vaš Orion telekom