fbpx Pozovite nas:
011 4100 200

RED TV u osnovnom paketu Orion televizije

RED TV u osnovnom paketu Orion televizije

05.10.2020

Dragi korisnici,

Od 03. oktobra, kanal Pink 2 je postao RED TV, televizija nove generacije!

Oni su mladi, popularni, idoli tinejdžera, talentovani, zanimljivi, inovativni – oni su influenseri! I taman kad smo pomislili da ne mogu biti popularniji, influenseri su dobili priliku da sve ono što rade na društvenim mrežama koje su pokorili i zbog čega su popularni prenesu na televiziju.

U želji da se mladi vrate televiziji koju su zamenili društvenim mrežama, ali i da se trendi, novim i interesantnim sadržajem zadrži postojeća publika, nastala je RED TV: televizija koja su stvorili nosioci internet generacije. Glavni adut RED TV-a su upravo influenseri – instragameri, jutjuberi, tiktokeri.

Ustanak, 5 grama Instagrama, TikToker, neke su od emisija kroz koje vas vode najpopularniji Influenseri –  Ruža Rupić, Sara Stanković, Cale, Anna Lazarević, Jenni Martin, Jana Dačović, Cone, Duxa, Super Cveta, Ado, Stefan Milošević Panda i Filip Đukić. Davaće vam i savete: od fitnesa, preko ishrane, mode, do toga kako postati jutjuber i kako se najbolje fotkati za Instagram. Nezaobilazni su i prilozi, kao i intervjui sa raznim poznatim, priznatim i interesantnim ljudima.

Ovo je samo deo emisija koje vas očekuju od 3. oktobra na Red TV-u!

RED TV kanal pratite na poziciji 11.

Vaš Orion telekom