fbpx Pozovite nas:
011 4100 200

TELETON na Prvoj: Kompanija Orion telekom podržava akciju “Za svako dete, nada”

TELETON na Prvoj: Kompanija Orion telekom podržava akciju “Za svako dete, nada”

13.12.2016

Kompanija Orion telekom je sa velikim zadovoljstvom podržala humanitarnu emisiju, Teleton „Pozovi, pomozi“, koju organizuju Prva televizija i UNICEF pod nazivom „Za svako dete, nada“ koja će se emitovati u utorak, 13. decembra od 20 časova na programu Prve.

Cilj je prikupljanje sredstava koja će obezbediti pomoć najugroženijoj deci i njihovim porodicama u Srbiji.

Ovaj humanitarni i interaktivni program, koji UNICEF u Srbiji i Prva televizija organizuju povodom obeležavanja 70 godina postojanja i rada UNICEF-a, okupiće više od 60 učesnika – najistaknutijih ličnosti iz sveta umetnosti, kulture i sporta. Oni će tokom trajanja emisije, uživo iz studija, odgovarati na telefonske pozive gledalaca. Predrag Miki Manojlović, Dado Topić, Dejan Tomašević, Marija Šerifović, Nataša Ninković, Sergej Ćetković, Sloboda Mićalović, Aleksandar Šapić, Vanja Grbić, Kiki Lesandrić… Ovo su samo neki od učesnika Teletona. Tokom emisije, gledaoci će u svakom času moći direktno da razgovaraju sa javnim ličnostima i upute donacije za podršku programima UNICEF-a za rani razvoj deteta.

Uzbudljiv dvočasovni program Teletona ispuniće i video uključenja, interesantni prilozi o radu ove organizacije u svetu i našoj zemlji, muzički nastupi, skečevi, intervjui sa učesnicima i brojna druga iznenađenja.

Korisnici Orionove javne telekomunikacione mreže mogu pozivanjem humanitarnog broja 0905/700-700 donirati sredstva za podršku ovoj akciji. Cena uspostave saobraćaja (poziva) ka ovom broju iznosiće u tom periodu 60 dinara, dok će cena za svaki minut ostvarenog razgovora takođe iznositi 60 dinara i za pripejd i za postpejd korisnike.

Podržavajući humanitarni “Teleton” Orion telekom još jedanput, kao društveno odgovorna i angažovana kompanija, daje svoj doprinos rešavanju najprioritetnijih pitanja.

“Zajedno možemo da pružimo nadu svakom detetu“, poručio je Michel Saint-Lot, direktor UNICEF-a u Srbiji.

Vaš Orion telekom