fbpx Pozovite nas:
011 4100 200

TELETON na Prvoj: Kompanija Orion telekom podržava akciju “Pozovi, pomozi: Sport za sve”

TELETON na Prvoj: Kompanija Orion telekom podržava akciju “Pozovi, pomozi: Sport za sve”

15.12.2017

Kompanija Orion telekom je i ove godine, sa velikim zadovoljstvom, podržala humanitarnu emisiju, Teleton, koju organizuju Prva televizija i UNICEF, ovog puta pod nazivom „Pozovi, pomozi: Sport za sve“. Emisija počinje u subotu, 16. decembra, od 19 časova na programu Prve TV.

Cilj ovogodišnjeg Teletona je da pomognemo deci sa smetnjama u razvoju i invaliditetom i da im širom Srbije obezbedimo uslove i opremu za sportsko-rekreativne aktivnosti.

Veliki broj uglednih javnih ličnosti i naši vrhunski sportisti učestvovaće u dvosatnom programu s jednim plemenitim ciljem – da se prikupi što više sredstava kojima će se obezbediti oprema i rekviziti, kao i bolji uslovi za rast i razvoj dece sa smetnjama u razvoju i invaliditetom.

Korisnici Orionove javne telekomunikacione mreže mogu u subotu, tokom celog dana, pozivanjem humanitarnog broja 0905/700-700 donirati sredstva za podršku ovoj akciji. Cena uspostave saobraćaja (poziva) ka ovom broju iznosiće 60 dinara, dok će cena za svaki minut ostvarenog razgovora takođe iznositi 60 dinara i za pripejd i za postpejd korisnike.

Podržavajući humanitarni “Teleton” Orion telekom, još jedanput, kao društveno odgovorna i angažovana kompanija, daje svoj doprinos rešavanju najprioritetnijih pitanja.

Budimo svi deo istog tima! Zajedničkim snagama možemo da izgradimo društvo koje objedinjava sve svoje različitosti!

Više o Teletonu možete da pogledate na: http://www.unicef.rs/teleton-pozovi-pomozi/ i http://www.unicef.rs/teleton-pozovi-pomozi-za-pomoc-deci-sa-smetnjama-u-razvoju-i-invaliditetom/

Vaš Orion telekom