fbpx Pozovite nas:
011 4100 200

TELETON na RTS1: Kompanija Orion telekom podržava akciju “Rak je izlečiv”

TELETON na RTS1: Kompanija Orion telekom podržava akciju “Rak je izlečiv”

01.04.2019

Kompanija Orion telekom je i ove godine, sa velikim zadovoljstvom, podržala humanitarnu emisiju, TELETON. Ovogodišnji, deseti, „Teleton” predstavlja krunu nacionalne kampanje „Rak je izlečiv” koju RTS sprovodi u saradnji sa Ministarstvom zdravlja Republike Srbije.

Cilj ovogodišnjeg TELETONA je prikupljanje sredstava za nabavku APARATA ZA MAGNETNU REZONANCU za Klinički centar Srbije. Građanima Srbije potreban je još jedan aparat za magnetnu rezonancu. Blagovremenom dijagnostikom na ovom aparatu, svake godine u našoj zemlji spase se na hiljade života.

Humanitarni kontakt-šou program TELETON počinje u utorak, 02. aprila, od 21 časova na programu RTS1. U studiju RTS-a u Košutnjaku, sa gledaocima će pričati 30 gostiju u svakom trenutku. Javne ličnosti (popularni sportisti, glumci, pevači i predstavnici medicinskih ustanova) odgovaraće na telefonske pozive gledalaca, a svaki poziv i SMS poruka predstavljaju direktnu donaciju.

Korisnici Orionove javne telekomunikacione mreže mogu u utorak, 2. aprila, pozivanjem humanitarnog broja 0905/700-705, donirati sredstva za podršku ovoj akciji. Cena uspostave saobraćaja (poziva) ka ovom broju iznosiće 60 dinara, dok će cena za svaki minut ostvarenog razgovora takođe iznositi 60 dinara i za pripejd i za postpejd korisnike.

Od ponedeljka, 1. aprila, „Teleton” možete podržati i slanjem SMS poruka na broj 7007, iz svih mreža mobilnih operatera. Ukupna cena poruke je 100 dinara.

Podržavajući humanitarni “Teleton” Orion telekom, još jedanput, kao društveno odgovorna i angažovana kompanija, daje svoj doprinos rešavanju najprioritetnijih pitanja.

Vaš Orion telekom