fbpx Pozovite nas:
011 4100 200

Zabavite se i učite uz Nick Jr!

NickJr u Orionu

Zabavite se i učite uz Nick Jr!

05.10.2016

Nickelodeon Junior (Nick Jr), jedan od najpopularnijih dečjih televizijskih kanala u vlasništvu renomiranog američkog medijskog konglomerata Viacom, od sada je dostupan korisnicima Orion Televizije! U skladu sa opredeljenjem da svojoj publici obezbedimo najkvalitetniji dečji program, nakon Cartoon Network-a i Boomerang-a, na Vaše ekrane donosimo i sadržaje ove televizije namenjene mališanima predškolskog uzrasta.

Tako će od sada naši najmlađi gledaoci uživati u dogodovštinama Dore i prijatelja, Maksa i Rubija, avanturama nerazdvojnih prijatelja dečaka Zeka i patke Kveka… Iz programske šeme Nick Jr. izdvajamo i “Umizoomi” – interaktivnu seriju o minijaturnim akcionim herojima, zatim avanture Olive, znatiželjnog noja, ali i “Patrolne šape”, u kojima su glavni protagonisti psići heroji. Tu je i animirani film “Malo kraljevstvo”, gde su glavni junaci patuljci i vile, princeza Holi i patuljak Ben.

Posebno smo ponosni na to što će naši korisnici biti u prilici da na Nick Jr-u prate i prvu TV seriju za predškolce koja objedinjuje nauku, tehnologiju i matematiku – “Blaze i čudovišne mašine”, zatim tematsku i animiranu seriju “Vodeni svet malih gupija”, ekipe koju čine šarenolike tropske ribe koje igraju, pevaju, pričaju šale i prolaze kroz različite pustolovine.

Dragi roditelji, ukoliko želite da svojoj deci obezbedite da na najkvalitetniji način provedu vreme, pozicija broj 8 u bogatoj ponudi Orion Televizije je od sada za vas nezaobilazno mesto.

Vaš Orion telekom